Πα22062018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Προσφορές επιχειρήσεων Προσφορά συστημάτων συντήρησης μπαταριών

Προσφορά συστημάτων συντήρησης μπαταριών

p 0002

 

Η αυτοεκφόρτιση των συσσωρευτών αλλά και οι πιθανές διαρροές ενός συστήματος προκαλούν προβλήματα όπως την αδυναμία εκκίνησης κινητήρων σκαφών, αυτοκινήτων και άλλων περιπτώσεων, μέχρι την καταστροφή των συσσωρευτών σε άλλες περιπτώσεις.

Η λύση που εξασφαλίζει την αποφυγή αυτών των φαινομένων και τη μακροζωία των συσσωρευτών είναι απλή και αποτελείται από ένα φωτοβολταϊκό πλαίσιο και έναν ειδικό ρυθμιστή φόρτισης ο οποίος αναλαμβάνει τη φόρτιση και συντήρηση των συσσωρευτών με συγκεκριμένα στάδια, την αποτροπή υπερφόρτισης που θα κατέστρεφε τους συσσωρευτές αλλά και την απομόνωση των φορτίων σε περίπτωση που οι συσσωρευτές για οποιονδήποτε λόγο “αδειάσουν”, προστατεύοντάς τους από την καταστροφή.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

Κόστη με την εγκατάσταση

  • 150€ για συντήρηση μπαταριών έως 55Ah
  • 200€ για συντήρηση μπαταριών έως 100Ah
  • 240€ για συντήρηση μπαταριών έως 200Ah

Για συντήρηση μπαταριών χωρητικότητας μεγαλύτερης των 100Ah αλλά και για κύρια φόρτιση μπορεί να προστεθεί μικρή ανεμογεννήτρια (έως 600W) το κόστος της οποίας ανέρχεται από τα 800 έως τα 1.200€ με την εγκατάσταση.

Τα έξοδα για τα υλικά εγκατάστασης (καλώδια, βάσεις κλπ) και την εργασία αφορούν σε απλή εγκατάσταση σε μικρά σκάφη, τροχόσπιτα κλπ.
   Πριν τον τελικό υπολογισμό του κόστους προηγείται αυτοψία στο χώρο.


DSC02416

Το κόστος εγκατάστασης αφορά στο νομό Αργολίδας. Για μακρινότερες περιοχές θα υπάρχει επιβάρυνση.

 περισσότερες προσφορές στο electronenergy.gr