Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις EVENTS ΕΛΕΝΗ ΝΟΝΗ ΤΡΙΟ LIVE στο ΦΟΥΓΑΡΟ

ΕΛΕΝΗ ΝΟΝΗ ΤΡΙΟ LIVE στο ΦΟΥΓΑΡΟ

eleni noni 0
Η ερμηνεύτρια Ελένη Νόνη γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε φωνητική και πιάνο στο Όρφειο Ωδείο Αθηνών. Έχει πάρει το 1ο βραβείο ερμηνείας στο φεστιβάλ Τσιτσάνεια. Έχει συμμετάσχει σε δίσκους και συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Κώστας Μάντζιος κά.

Ο κιθαρίστας Ανδριανός Νόνης έλαβε κλασικές σπουδές μουσικής στο Όρφειο Ωδείο Αθηνών. Το 1998 ήταν μέλος των ΑΝΙΜΑ όπου κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Παράξενες μέρες» στην Άνω Κάτω Records. Δύο χρόνια αργότερα παίρνει πτυχίο αρμονίας με άριστα.Το 2010 κυκλοφορεί το άλμπουμ «Χαμογελάω». Έχει λάβει μέρος δύο φορές στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Διδάσκει ηλεκτρική κιθάρα στο Ελεύθερο Ωδείο και ασχολείται με την παραγωγή και ενορχήστρωση στο *StudioStigma creative place*.

Ο 27χρονος Βασίλης Ντρουμπογιάννης είναι διπλωματούχος πιάνου από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Ήταν σπουδαστής στο Ωδείο Giuseppe Verdi στο Τορίνο. Είναι καθηγητής πιάνου ενώ παράλληλα συμμετέχει με διάφορα σχήματα σε συναυλίες.

Στο Φουγάρου Le Café Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 10μμ, το τρίο της Ελένης Νόνης θα παρουσιάσει ένα ανθολόγιο του ελληνικού τραγουδιού διαχρονικά.

Μία διαφορετική σχέση με το ξύλο στο παλιό Ναύπλιο.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 2752047347  κιν.: 6946594588

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...