Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

The Big Moving Photo Bazaar

fougaro 001

Από την Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, το ΦΟΥΓΑΡΟ φιλοξενεί για δεύτερη φορά μετά το 2012 ένα ιδιαίτερο project στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ με τη συμμετοχή πάνω από 20 καταξιωμένων φωτογράφων. Το BIG MOVING PHOTO BAZAAR, μια πρωτοβουλία της Νίνας Κασσιανού και του Δημήτρη Ξανθούλη, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε το κοινό να γνωρίσει το έργο γνωστών δημιουργών και να αποκτήσει εκτυπωμένες φωτογραφίες από το αρχείο τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που ξεκινούν από 15€.

Παλιές δοκιμές, δείγματα, μεγέθη που δεν ανήκουν στις πρώτες επιλογές, contact, μικροί κατάλογοι εκτός εμπορίου και ό,τι «ξεχασμένο» μπορεί κανείς να ανασύρει από τα συρτάρια των φωτογράφων έρχεται στην επιφάνεια και αποκτά συλλεκτική αξία.

Στην εποχή της επέλασης του ψηφιακού, το υλικό που θα παρουσιαστεί έχει ήδη αποκτήσει μια ιστορική αξία. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει υποκαταστήσει τα «εφέ» που έδιναν στις εκτυπώσεις με τη μέθοδο του σκοτεινού θαλάμου ειδικά χημικά χαρτιά, που πλέον δεν διατίθενται καν στο εμπόριο. Επιπλέον, το «πείραγμα» με τεχνικές που κάθε φωτογράφος ανακάλυπτε προσωπικά μέσα από συνεχή πειραματισμό δίνει στις φωτογραφίες του BIG MOVING PHOTO BAZAAR μια γοητευτική μοναδικότητα.

Συμμετέχουν

Βλάχου Φανή, Βογιατζάκης Γιώργος, Βουλγαράκης Γιάννης, Γαμπιεράκη Ζωή, Θεολογίτης Ανδρέας, Καζολέα Αθηνά, Καρατζάς Θανάσης, Κυριακοπούλου Φλωρίκα, Λαζαρίδου Δήμητρα, Μαραγκουδάκη Τζίνα, Μαραζάκης Γιώργος, Ναλμπαντίδου Λία, Παπαδοπούλου Ρέα, Παυλίδης Παύλος, Πιλάτη Δέσποινα, Στάππας Γιάννης, Τέντες Παναγιώτης, Χαρισόπουλος Σταύρος, Photoharrie.

είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:
εγκαίνια Πέμπτη 5 Απριλίου 2018
4μμ-10μμ

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...