Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Διήμερο εργαστήριο στο Κρανίδι με θέμα "Διαχείρηση του Λόγου. Η Δράση στον Θεατρικό Λόγο"

Διήμερο εργαστήριο στο Κρανίδι με θέμα "Διαχείρηση του Λόγου. Η Δράση στον Θεατρικό Λόγο"

pappa aglaia 01


Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει διήμερο εργαστήριο στον Πολυχώρο ΑRTίκι το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016 αντίστοιχα, με εισηγήτρια την κα Αγλαϊα Παππά και θέμα "Διαχείρηση του Λόγου. Η Δράση στον Θεατρικό Λόγο".
Τo εργαστήριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών και σε όποιον άλλο επιθυμεί να διευρύνει τα εκφραστικά του μέσα σε σχέση με την διαχείρηση του λόγου. Η Αγλαϊα Παππά. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου και πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως οι Θ.Τερζόπουλος, Λ. Βογιατζής, A. Vassilief, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Γ. Xουβαρδάς, J. Lassalle, Ρ. Πατεράκη, Paul Koek,Α. Μπρούσκου, Ε. Παπακωνσταντίνου. Για την ερμηνεία της στη ΜΟΛΛΥ ΜΠΛΟΥΜ του Τζόυς σε σκην. Δ. Οικονόμου, κέρδισε στη Μόσχα το Βραβείο Ερμηνείας Λογοτεχνικού Κειμένου και στο Βρόσλαβ της Πολωνίας, το Βραβείο Ερμηνείας και το Βραβείο Κριτικών.
Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11:οο πμ εως τις 15:οο μ.μ.. Το κόστος του εργαστηρίου είναι το συμβολικό ποσό των 5.οο ευρώ για τις 2 μέρες ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα του χώρου. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να καλέσετε εγκαίρως στο 698 698 2224.

 

Προσφορά συστημάτων συντήρησης μπαταριών

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...