Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Διάλεξη με θέμα «Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος - αναβίωσις στην σύγχρονη εποχή» στο Ναύπλιο

Διάλεξη με θέμα «Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος - αναβίωσις στην σύγχρονη εποχή» στο Ναύπλιο

lolas 01

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους του ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30΄, στην αίθουσα του Βουλευτικού, ο καρδιοχειρουργός καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστος Λόλας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα : «Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος - αναβίωσις στην σύγχρονη εποχή».

Ο κ. Χρήστος Λόλας είναι ο πρωτοπόρος επιστήμονας που επιχείρησε επιτυχώς το πρώτο πρόγραμμα καρδιακών μεταμοσχεύσεων στην χώρα μας.

Πανεπιστημιακός καθηγητής με μεγάλο κλινικό και επιστημονικό έργο, ο κ. Χρήστος Λόλας έχει επικεντρωθεί κατά τα τελευταία έτη στην προσπάθεια της αναβίωσης του Συμποσίου των επτά σοφών της αρχαιότητας και την προσαρμογή του στην σύγχρονη εποχή.

Την αναβίωση των Συμποσίων με τους σύγχρονους σοφούς επιστήμονες όλου του πλανήτη (νομπελίστες και ακαδημαϊκούς), ο κ. Χρήστος Λόλας ξεκίνησε τον Μάιο του έτους 2007, με το πρώτο Συμπόσιο να πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο και στους Δελφούς και συμμετέχοντες τους κορυφαίους καρδιοχειρουργούς του πλανήτη.

Το δεύτερο Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα και στην Μεσσηνία, με συμμετέχοντες τους κορυφαίους κοσμολόγους του πλανήτη.

symposio vouleftiko 6122015

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" έχει την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί ως προσκεκλημένο ομιλητή τον καθηγητή κ. Χρήστο Λόλα, στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30΄.

Θεωρούμε αυτονόητη την προσέλευση και συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου αλλά και των πολιτών του Ναυπλίου στην εκδήλωση - διάλεξη του καθηγητή κ. Χρήστου Λόλα, καθ΄ όσον πρόκειται για ομιλία που βρίσκεται στην καρδιά της σύγχρονης εποχής μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...