Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Ο Βαγγέλης Τρίγκας «με την πανσέληνο στο Παλαμήδι»

Ο Βαγγέλης Τρίγκας «με την πανσέληνο στο Παλαμήδι»

trigas photo deltio 29082015 02

trigas photo deltio 29082015

Το Σάββατο 29 Αυγούστου με τη μουσική μας ομάδα θα δώσουμε συναυλία στο Παλαμήδι στο Ναύπλιο, που συνδιοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων.

Η μουσική παράσταση που θα δώσουμε είναι μέρος της γενικότερης προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια με το μουσικό μας σύνολο, για την ανάδειξη της πολιτιστικής αξίας της Λαϊκής μας Μουσικής, παίζοντας σε θέατρα, πανεπιστήμια και πολιτιστικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Παράλληλα, ως σολίστ και εκπρόσωπος του λαϊκού μας οργάνου, που είναι το μπουζούκι, επιχειρώ με τη δραστηριότητά μου να το «ξανασυστήσω» στο κοινό επαναπροσδιορίζοντας και αναβαθμίζοντας το ρόλο του στη σύγχρονη Λαϊκή μας Μουσική.

Αυτό το προσπαθώ μέσα από δικές μου νέες ορχηστρικές συνθέσεις, αλλά και από ένα σύγχρονο τρόπο που προσεγγίζουμε ενορχηστρωτικά και αποδίδουμε τα παλιά κλασσικά αλλά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια.

Στην προσεχή συναυλία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εκτός των άλλων και τη συνεργασία μου με το Νίκο Τατασόπουλο, ένα κορυφαίο σύγχρονο σολίστ του μπουζουκιού, που προστίθεται στο σχήμα μας.

Θα παρουσιάσουμε έντεχνα λαϊκά τραγούδια, καθώς και ένα μέρος από τη νέα μου συλλογή με ορχηστρική μουσική δικής μου σύνθεσης, που αυτή την περίοδο ηχογραφείται.

Η πανσέληνος και το μαγευτικό περιβάλλον του αρχαιολογικού χώρου δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη συναυλία μας, που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν εκεί.

Σας προσκαλούμε και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Στο μουσικό μας σύνολο παίρνουν μέρος:

Βαγγέλης Τρίγκας μπουζούκι - τραγούδι

Νίκος Τατασόπουλος μπουζούκι

Θόδωρος Μπρουτζάκης πιάνο

Μαργαρίτα Καραμολέγκου τραγούδι

Αλέξανδρος Κασαρτζής βιολοντσέλο

Βασίλης Κατσαρός κλασσική κιθάρα

Αντώνης Τζίκας κοντραμπάσο

Η συναυλία θα αρχίσει στις 9:30

Είσοδος ελεύθερη    

                                                                        

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Τρίγκας

 

 

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...