Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Βιβλιοπαρουσίαση στο Ναύπλιο:Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ.

Βιβλιοπαρουσίαση στο Ναύπλιο:Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ.

25062015 fougaro ioannidis

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και οι Εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Φουγάρο (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο) στην παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford Ιωάννη Π.Α. Ιωαννίδη Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ.
Ομιλητές θα είναι η κ. Ελισάβετ Γεωργίου, ψυχολόγος και σύμβουλος καριέρας, ο κ. Γεώργιος Κόνδης, Δρ. Κοινωνιολογίας και συγγραφέας και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ακαδημαϊκός κ. Χαράλαμπος Ρούσσος. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ο Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1965. Κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg στην πρόληψη νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford, όπου είναι τακτικός καθηγητής στην Ιατρική Σχολή και τιμητικά Καθηγητής στην Σχολή Ανθρωπιστικών και Θετικών Επιστημών. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων, Harvard, Tufts και Imperial College. Το προηγούμενο βιβλίο του, Η Τοκάτα για την κόρη με το καμένο πρόσωπο, συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των ετήσιων βραβείων του Αναγνώστη. Το περιοδικό The Atlantic τον χαρακτήρισε το 2010 ως τον πλέον τολμηρό διανοητή – επιστήμονα.

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...