Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα «Γεφυρώνοντας τόπο και χρόνο με ανθρώπων έργα».

«Γεφυρώνοντας τόπο και χρόνο με ανθρώπων έργα».

1

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΔΔΕ Αργολίδας με τίτλο : « Γεφυρώνοντας τόπο και χρόνο με ανθρώπων έργα».
Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου έλαβε μέρος παρουσιάζοντας μια εναλλακτική προσέγγιση του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης της Ασίνης. Συγκεκριμένα, μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτική δράση με παιγνιώδη χαρακτήρα που στηρίχθηκε στο γνωστό ποίημα του Σεφέρη : «Ο βασιλιάς της Ασίνης». Τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν την δράση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της Ακρόπολης καθώς και για τα έργα αξιοποίησης του χώρου από τον κ. Χαράλαμπο Αντωνιάδη. Η δράση έκλεισε με ηλεκτρονική παρουσίαση του ποιήματος του Σεφέρη που συνοδευόταν από μια διαφορετική διδακτική προσέγγιση.
Είναι πεποίθησή μας ότι η συμμετοχή των μαθητών των επαγγελματικών λυκείων σε δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα συμβάλλει στη γενικότερη καλλιέργειά τους που αποτελεί κεντρικό στόχο των ΕΠΑΛ παράλληλα με την άρτια επαγγελματική τους εκπαίδευση.
Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Χ. Αντωνιάδη για την γενικότερη στήριξή του και την κ. Ι. Γρηγορίου για την επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου.

2

3

4

5

6

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...