Σα26052018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Εργαστήρι μαύρου θεάτρου - «Παιχνίδι στο Σκοτάδι»

Εργαστήρι μαύρου θεάτρου - «Παιχνίδι στο Σκοτάδι»

o xionantropos pou den ithele na liwsei

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 από τις 6:00 έως τις 8:00 μ.μ. το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει θεατρικό εργαστήρι για παιδιά 5 – 12 ετών στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου.

Το θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι του Mαύρου Θεάτρου για παιδιά θα περιλαμβάνει εργαλεία της δραματικής τέχνης όπως,ασκήσεις επικοινωνίας, εμπιστοσύνης, ρυθμού, παιχνίδια ρόλων κ.ά. αναφορά στο μαύρο θέατρο και τις τεχνικές του, αφήγηση – δραματοποίηση του παραμυθιού του Μάνου Κοντολέοντα «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει», κατασκευές, ζωγραφική, μουσική, χορό.

Το εργαστήρι είναι βιωματικό και μέσω των παραπάνω προσέγγισης τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά, κατασκευάζοντας επιπλέον αντικείμενα και να παίξουν με αυτά σε ειδικό φωτισμό (black light).
Για την καλύτερη εφαρμογή της τεχνικής του θεάτρου στο σκοτάδι, παρακαλούνται τα παιδιά που θα συμμετάσχουν να φορούν μαύρα ή σκουρόχρωμα ρούχα, εάν υπάρχουν.Την ομάδα θα εμψυχώσουν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες Πόπη Θραψανιώτη και Ευαγγελία Νάκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με γραπτό μήνυμα (όνομα, ηλικία) στα τηλέφωνα:6972597161 και 6937684081.


06022015 αφισα μαυρου θεατρου

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...