Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Προβολή ταινίας στον Δον Κιχώτη:"AKIRA"

Προβολή ταινίας στον Δον Κιχώτη:"AKIRA"

akira-625x253

 Ο Δον Κιχώτης διακτινίζεται στο μακρινό Τόκυο εν έτει 2019... Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει (ενώ η Ελλάδα βιώνει ακόμα ένα "θρίλερ" με την πρόταση της κυβέρνησης για εκλογή του ολογράμματος του Ανδρέα Παπανδρέου ως Πρόεδρου της Δημοκρατίας...) αλλά η ανθρωπότητα παραμένει αδιόρθωτη. Το απόλυτο cult manga του Κατσουχίρο Οτόμο αυτή την Τετάρτη στην οθόνη του Δον! Φίλες και φίλοι, σπεύσατε!

Αυτή την Τετάρτη 17/12 στις 9.00 μμ (Καλαμαρά 4, Άργος).:
AKIRA (1988)

Σκηνοθεσία: Κατσουχίρο Οτόμο
Διάρκεια: 125' λεπτά

Για την ταινία:

2019. Ο Kaneda είναι αρχηγός μιας ομάδας εφήβων μοτοσικλετιστών σε ένα φουτουριστικό Τόκυο. Όταν ο φίλος του Tetsuo μπλέκεται σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα με το όνομα Άκιρα, προσπαθεί να τον σώσει, αντιμετωπίζοντας διεφθαρμένους πολιτικούς, ανεύθυνους επιστήμονες, ακτιβιστές και στρατιωτικούς.

Trailer

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...