Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Πολιτιστικά Νέα Εικαστικό εργαστήρι και αστροπαρατήρηση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Εικαστικό εργαστήρι και αστροπαρατήρηση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

3o dimotiko sxoleio nafpliou logo 02

Εικαστικό εργαστήρι με θέμα «Ζωγραφήγηση - ένα πουλί στην πρίζα» με τη γνωστή εικονογράφος – συγγραφέας Λήδα Βαρβαρούση αλλά και αστροπαρατήρηση θα πραγματοποιηθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 19:30.

Στο εικαστικό εργαστήρι τα παιδιά θα ακούσουν από τη συγγραφέα την ιστορία από το ανέκδοτο βιβλίο της, θα συμμετάσχουν στην εικονογράφησή του και θα ζωγραφίσουν τα δικά τους έργα.

Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ (ειδική τιμή για το σχολείο).

Παράλληλα, και αν ο καιρός το επιτρέψει, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου (την ίδια ώρα) πρόγραμμα αστροπαρατήρησης από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων Αργολίδας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς του Σχολείου, εντελώς δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα εργαστήρια παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να παραδώσουν τις αιτήσεις έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι πολύ μεγάλος θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο εργαστήρι στις 16:30 και θα ενημερωθούν τα παιδιά εγγράφως σε ποιο εργαστήρι θα συμμετέχουν.

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...