Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Ξεκινούν οι Ακαδημίες Μπάσκετ Ναύπλιο 2010

Ξεκινούν οι Ακαδημίες Μπάσκετ Ναύπλιο 2010

Nafplio 2010 01 A5

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά, σας καλωσορίζουμε στα τμήματα υποδομής για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 του Συλλόγου μας, ΝΑΥΠΛΙΟ 2010.

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης «κυψέλης» αθλητισμού – πολιτισμού για την ανάδειξη και την καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων που υπάρχουν και θα αναδειχθούν στο μέλλον.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η αναβάθμιση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης μέσω της καλύτερης οργάνωσης όλων των τμημάτων, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος μας που είναι η προώθηση των αθλητών της πόλης μας και του Δήμου μας για την στελέχωση της ομάδας. Ήδη, παίκτες από τα τμήματα Εφήβων και παίδων, προπονούνται και αγωνίζονται στην αντρική ομάδα.

Φιλοδοξούμε ότι όλο και περισσότεροι νέοι θα ασχοληθούν και θα αγαπήσουν το Basketball, δίνοντάς τους ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για διάκριση και εξέλιξη.

Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια συλλόγου και αθλητών, οι γονείς των ακαδημιών, που έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται. Περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους την διοίκηση και την προπονητική ομάδα και τους οφείλουμε γι' αυτό, ένα θερμό ευχαριστώ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
σας ευχόμαστε καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΝΑΥΠΛΙΟ 2010

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Μπιμπής

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...