Πα22062018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Προβολή Ντοκυμαντέρ & Live στο Δον Κιχώτη

Προβολή Ντοκυμαντέρ & Live στο Δον Κιχώτη

afisa 05072016

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ και των Ρομπέν του ξύλου, κατεβήκαν ενωμένοι στο Υπουργείο Εργασίας για να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν. Ένιωσαν στο πετσί τους τις απαντήσεις της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Τις κενές υποσχέσεις στην συνάντηση με την αναπληρωτή υπουργό , τα γκλοπ και τα χημικά της αστυνομίας στην προσπάθεια των εργατών να στήσουν σκηνές μπροστά στο υπουργείο εργασίας.
Παρ' όλη την καταστολή, όμως, δεν κατέβηκαν μέχρι την Αθήνα για να γυρίσουν με άδεια χέρια. Εργαζόμενοι από την ΒΙΟΜΕ, από τον Ρομπέν του Ξύλου, αλληλέγγυοι από τις επιτροπές Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής και από το εργατικό ιατρείο στην ΒΙΟΜΕ κατέθεσαν για άλλη μια φορά τα αιτήματά τους και δηλώνουν δημόσια πως θα παραμείνουν έξω από το υπουργείο εργασίας μέχρι να πάρουν απαντήσεις και όχι μισόλογα και κούφιες υποσχέσεις. Καλούν σε συμπαράσταση συνδικάτα, συλλόγους και συλογγικότηες, αλληλέγγυο κόσμο.
Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι άνθρωποι του Δον Κιχώτη αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον αγώνα των εργαζόμενων στη ΒΙΟΜΕ και των Ρομπεν του Ξύλου οργανώνοντας μια βραδιά για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα τους, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.
Στην προσπάθειά μας να ενεργοποιήσουμε και να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, στις 9 μ.μ. θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Κατάληψη, Αντίσταση, Παραγωγή ΒΙΟ.ΜΕ. / Occupy, Resist, Produce Vio.Me» παραγωγής 2015 και διάρκειας 30'. Στο ντοκιμαντέρ έχουν καταγραφεί συζητήσεις με τους εργαζομένους και συνελεύσεις τους που αποτελούν το κύριο μέσο λήψεις αποφάσεων.
Οι συζητήσεις αυτές προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσουν επιτεύγματα, δυσκολίες, πλεονεκτήματα και προκλήσεις που αφορούν σε θέματα διαχείρισης της εργασίας.
Αμέσως μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει live μουσική βραδιά με τους Φώντα Δαγρέ και Δημοσθένη Τσάμη!
Καλούμε αλληλέγγυο, εργαζόμενο, άνεργο που θέλει να ενημερωθεί, να δραστηριοποιηθεί και να αντισταθεί σε αυτή την αγριότητα που επιβάλλουν στις ανθρώπινες και στις εργασιακές σχέσεις να βρεθεί στο χώρο του Δον Κιχώτη την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στις 9 μ.μ.

Μία διαφορετική σχέση με το ξύλο στο παλιό Ναύπλιο.

 

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...