Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα 5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους

5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους

argos stivos
Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας, διοργανώνουμε, για 5η συνεχή σχολική χρονιά, την Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους και στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους - Μυκηνών.
Τα αθλήματα στα οποία συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι: δρόμος ταχύτητας, ρίψη σφαίρας (πλαστικό μπαλάκι), άλμα εις μήκος και σκυταλοδρομία.
Σκοπός της γιορτής αυτής είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Στόχος μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την άσκηση. Για φέτος, έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε, ότι στην Αθλητική Γιορτή Στίβου μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Καλούμε λοιπόν όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών να δηλώσουν συμμετοχή στην Αθλητική Γιορτή Στίβου 2016.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή να θαυμάσετε και να ενθαρρύνετε με το χειροκρότημα σας τους μικρούς μας αθλητές.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Μαρίνα Δεσίλλα: τηλ. 6981922078
Περικλής Κατσαρός: τηλ. 6978002291

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων
1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου
Δημοτικών Σχολείων Άργους

29052016 argos sxoleia

 

Νυφικά St. Patrick Collection 2016

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...