Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ

seminario 31102015 karpa

Το Ελληνικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) και ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας", ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πολιτών για εκπαίδευση και επιμόρφωση, διοργανώνουν τον 1ο κύκλο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο "ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ".

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 16:00 - 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό. Κάθε μία ώρα θα υπάρχει διάλειμμα και αν συμπτυχθούν, η διάρκεια θα μειωθεί.

Το σεμινάριο υλοποιείται εθελοντικά από τους γενικούς ιατρούς:
κ. Χριστίνα Σπυράκη, Επιμελήτρια Α' του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και κ. Δήμητρα Μουρλούκου, ιδιώτη ιατρό στο Άργος.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου περιλαμβάνει : αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού και καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Στους συμμετέχοντες, θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

H σωστή ενημέρωση είναι υπόθεση όλων μας!

31102015 seminario karpa

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...