Σα21072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Συνεργασία που δίνει ελπίδα για τα αδέσποτα στο Άργος

Συνεργασία που δίνει ελπίδα για τα αδέσποτα στο Άργος

αργος ταιστρες αδεσποτων

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών από το Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Μπαντανά στο Σύλλογό μας, ζήτησε τη συνεργασία μας ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των αδέσποτων στο Άργος.
Το ενδιαφέρον του αντιδημάρχου είναι μεγάλο και η μέχρι στιγμής επικοινωνία μαζί του άψογη.
Μετά από πρόταση δική μας παράγγειλε και προμηθεύτηκε 20 ταΐστρες ώστε να μπορούν να σιτίζονται τα αδέσποτα του Δήμου μας. Επίσης ενέκρινε την στείρωση 35 θηλυκών και 4 αρσενικών σκύλων, καθώς και τον παράλληλο εμβολιασμό τους, τα οποία και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τον Αύγουστο έως σήμερα.
αργος ταιστρες αδεσποτων 01Προμηθεύτηκε τροφή (την οποία μας έκλεψαν όπως γνωρίζετε μαζί με τσουβάλια από δωρεές δικές σας), και είναι στη διαδικασία ώστε να παραγγείλει νέες τροφές.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαντανά, για την πολύτιμη βοήθειά του!
Εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε με δύο τρόπους:
α) να μας προτείνετε σημεία στην πόλη ώστε να τοποθετηθούν οι ταϊστρες (ασφαλή σημεία ώστε να μην κινδυνεύουν να κλαπούν ή να μπουν φόλες)
και β) οποιος μπορεί να αναλάβει τον ανεφοδιασμό τους καθώς εμείς με τα συνεχή περιστατικά και τα λιγοστά άτομα που είμαστε, αδυνατούμε.
Όποιος μπορεί και ενδιαφέρεται να βοηθήσει παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας  ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΛΑΪΖΑ

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...