Πε19072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Οι Τοξότες Αργολίδας γύρισαν από την Πάργα με 4 μετάλλια!

Οι Τοξότες Αργολίδας γύρισαν από την Πάργα με 4 μετάλλια!

toxotes parga 01

Ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας Α' και Β' Εθνικής Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2015 στην Πάργα.Την Αργολίδα, εκπροσώπησαν στον αγώνα αυτό, με επιτυχία 6 Ναυπλιείς αθλητές, συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μαθήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, που με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου (από το Δεκέμβρη του '12 ξεκίνησαν στο Κλειστό Στάδιο της Αγ. Τριάδας, και φέτος γίνονται στον χώρο κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου Ναυπλίου), έχουν βάλει γερές βάσεις στην ανάπτυξη του αθλήματος της Τοξοβολίας στο Νομό μας!
Γυρίζοντας με 4 μετάλλια, ένα νέο ατομικό ρεκόρ, και μία επίδοση κοντά στο ατομικό ρεκόρ, και παρά τις όποιες αντιξοότητες (διακοπές ρεύματος έως και πλήρη συσκότιση λόγω διακοπής του ρεύματος σε όλη την Πάργα - οι απονομές/βραβεύσεις έγιναν στο ...σκοτάδι!!!), η αποστολή των Ναυπλιέων αθλητών μας μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί, αφού ο αγώνας αυτός ήταν το πρόκριμα για την Α' Εθνική και το επερχόμενο Πρωτάθλημα, για τους αθλητές πολλών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα!
toxotes parga 02
Α' Εθν. Κατηγορία -Ολυμπιακό Τόξο Εφήβων:

Καραγιάννης Γιώργος: Xάλκινο Mετάλλιο, ο οποίος αν και τραυματίας αγωνίσθηκε, αδυνατώντας να διεκδικήσει καλύτερη θέση!

Β' Εθν. Κατηγορία - Ολυμπιακό Τόξο
toxotes parga 03

Ανδρών:

Παπαβασιλείου Γιάννης: Σταθερός στην απόδοση και κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, έφθασε και πάλι στην ...πηγή για άνοδο στην Α' Εθνική, και κατάφερε να γυρίσει στο Ναύπλιο με το Αργυρό Mετάλλιο! (σημειωτέον ότι η ιδιαιτερότητα των δυσκολιών του συγκεκριμένου αγώνα, αναδεικνύεται από το γεγονός ότι κανείς από τους συμμετέχοντες στο Ολυμπιακό Ανδρών δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο)

Βούρος Κώστας: Χάλκινο Mετάλλιο για τον Εκπαιδευτή των μαθημάτων, που του ...επέτρεψαν οι μαθητές του να προπονηθεί έστω και λίγο για να ξαναμπεί σιγά σιγά αθλητικά στους αγώνες μαζί τους!


Χατζηνικολάου Σάββας: με μεγάλη βελτίωση του ατομικού του ρεκόρ, κατέλαβε την 8η θέση τελικά, με μόνο 9 πόντους μακριά από τα μετάλλια!

 
Γυναικών:

Μαρινάκη Αθηνά: Σταθερή στην απόδοσή της και πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, κατέλαβε την 6η θέση!

Παμπαίδων:

Καραγιάννης Κωνσταντίνος: Aργυρό Mετάλλιο για τον βενιαμίν της αποστολής!

 

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...