Τε15082018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Άργους

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Άργους

lykeio-ellinidon-kandinsky-15122014

 

Το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων στο Αργος,σε συνεργασία με τον τραγουδοποιό Ιωάννη Νανόπουλο,το Grand Cafeé Kandinsky στο Αργος, και την Αργειακή Ραδιοφωνία 101 FM , μέσα στα καθιερωμένα πλέον πλαίσια των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων και με αφορμή τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων,διοργανώνει για μια ακόμη φορά τέτοια υποχρωμία ακόμη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση και σας καλεί για την σημαντική δική σας συμμετοχή και στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα,όλοι οι δρόμοι της πόλης οδηγούν στο σημείο αντάμωσης...στον πολυχώρο του Grand Cafeé Kandinsky (Πεζόδρομος Άργους).
Εκεί, με οδηγό της ζωντανής μουσικής παράστασης τον Γιάννη Νανόπουλος, και με χορηγό επικοινωνίας της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης την Αργειακή Ραδιοφωνία 101FM, θα σμίξουμε τις φωνές μας,σε αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια της έντεχνης Ελληνικής μουσικής σκηνής, και θα αφεθούμε στο ταξίδι.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς εν όψει των εορτών, και θα δημοσιευθούν οι πηγές αποδοχής. τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς, το κάλεσμα μας αυτό, να βρει όσο μεγαλύτερη απήχηση γίνεται, γιατί ο σκοπός αυτής της εκδήλωσης αξίζει τον κόπο.Ας θυμηθούμε τις λέξεις του Τζακ Λόντον: ¨Ένα κόκαλο στο σκύλο δεν είναι φιλανθρωπία. Φιλανθρωπία είναι το κόκαλο που μοιράζεσαι με το σκύλο όταν πεινάς όσο κι αυτός.

Σας ευχαριστούμε πολύ...
Με εκτίμηση:
Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Άργους
Γιάννης Νανόπουλος:Τραγουδοποιός
Grand Cafeé Kandinsky
Αργειακή Ραδιοφωνία 101 FM.

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων:27510 23995

Λίγα λόγια για το Λύκειον Ελληνίδων
"Tο Λύκειον των Ελληνίδων ιδρύθηκε το 1911 από την πρωτοπόρο του ελληνικού φεμινιστικού κινήματος Καλλιρρόη Σιγανού-Παρρέν, η οποία με τη μαχητική της αρθρογραφία από τις στήλες της Εφημερίδος των Kυριών χάραξε καινούργιους δρόμους για τις γυναίκες, μιλώντας πρώτη για το δικαίωμα στη μόρφωση και στην εργασία, για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.
Παράλληλα, το Λύκειο των Ελληνίδων τάχθηκε ενάντια στην «ξενομανία» της εποχής, προβάλλοντας την ελληνική παράδοση, νεότερη και παλαιότερη, και τονίζοντας την αισθητική, εθνική και κοινωνική της αξία.

Σήμερα το Λύκειο των Ελληνίδων διατηρεί τη δυναμική του παρουσία, στηριζόμενο πάντα στην εθελοντική προσφορά των μελών του, επιχειρώντας συγχρόνως τη σύνδεση της μακρόχρονης εμπειρίας του στην κοινωνική δράση και στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς με την επιστημονική γνώση. "

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...