Πε19072018

Τελευταία Ενημέρωση11:45:08 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Αργολικά Νέα - Ειδήσεις Τοπικά Νέα Συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

Συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

paidiatrofi logo

Μνημόνιο συνεργασίας με το πρόγραμμα πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ υπέγραψε ο Δήμος Ναυπλιέων, επισφραγίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της πόλης στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα της συμμετοχής στο πρόγραμμα συζητήθηκε προσφάτως στο δημοτικό συμβούλιο όπου εκφράστηκαν διαφωνίες εκ μέρους δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Το Ναύπλιο αποτελεί την έβδομη πόλη που εντάσσεται στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ. Μέσα στο Δεκέμβριο, η τοπική ομάδα του Δήμου θα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της μαζί με άλλους νέους δήμους-μέλη του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ για την τρέχουσα θεματική ενότητα «Ενέργεια και Άσκηση στην ίδια ζυγαριά!» και θα είναι έτοιμη για δράση.

Με την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας η εθνική συντονίστρια του προγράμματος Έλενα Στάμου, δήλωσε τα εξής: «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ έναν από τους πλέον ιστορικούς, γνωστούς,  όμορφους και δραστήριους δήμους της Ελλάδας. Μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση η άμεση ανταπόκριση των εκπροσώπων του δήμου που με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κο Ραφαήλ Μπαρoύ αποδέχτηκαν την πρόσκληση του προγράμματος. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος, με την ιδιότητά του ως καθηγητής φυσικής αγωγής, αντιλήφθηκε πλήρως τη φιλοσοφία του προγράμματος και δεσμεύθηκε να προσφέρει στους δημότες ενημέρωση και δράσεις σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και τη φυσική δραστηριότητα». 

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός στην προσπάθεια πρόληψης της τόσο σημαντικής προσπάθειας πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας που δυστυχώς στις μέρες μας έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. «Πιστεύω ότι μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στο ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ θα μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια, επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Προσφορές

Προηγ. Επόμ. Σελίδα:
Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας - Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες

Προσφορά Kinisis ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.: Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας από 390€. Δώρο 1.000 επαγγελματικές κάρτες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η...

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται το nafplioproperties.gr

Πωλείται δυναμική ιστοσελίδα με το domain name nafplioproperties.gr, σχεδιασμένη για επιχείρηση Real Estate, σε Ελληνική και...